top of page
Majakka ja maisema, mustavalkoinen

Toimintamme painottuu taloushallinnon, rahoituksen ja mainonnan markkinoille. Tarjoamme pk-yrityksille liiketoiminnan tukipalveluita vastaten heidän arkisista askareistaan.

Liiketoiminnot

Toimintamme painottuu taloushallinnon, rahoituksen ja mainonnan markkinoille. Tarjoamme pk-yrityksille liiketoiminnan tukipalveluita vastaten heidän arkisista askareistaan.

Talousverkko

Talousverkko

Talousverkko on yrittäjävetoisesti toimiva suomalainen tilitoimistoketju. Olemme itsekin yrittäjiä, joten tiedämme, mitä yritysten arki todellisuudessa on – siksi olemme paras kumppani, kun etsit kirjanpidon lisäksi sparraajaa liiketoiminnan kasvullesi. Tavoitteemme on tukea asiakkaitamme liiketoiminnan eri haasteissa sekä mahdollistaa kasvu yrityksen iästä tai koosta riippumatta.

Tarjoamme kaikki taloushallintoon liittyvät palvelut nykyaikaisesti ja sähköisesti. Takaamme, että asiakkaamme saavat palveluidemme avulla enemmän aikaa oman toimintansa kehittämiseen.

Tilitoimistomme sijaitsevat ympäri Suomea. Talousverkon asiakkaana saat nauttia henkilökohtaisesta palvelusta ja koko ketjun osaamisesta ja tuesta. Ketjuumme mahtuu aina lisää myös kasvuhalukkaita tilitoimistoyrittäjiä.

Sähköisen taloushallinnon mestari

Ota yhteyttä

Kiitos viestistäsi!

Kenguru

Kenguru Media on kotimainen ulkomainosyhtiö, joka keskittyy perinteisen ulkomainonnan ratkaisuihin. Yhtiö tarjoaa monipuolisia mainosratkaisuja, kuten bussi- ja lyhtypylväsmainontaa, jotka ovat tehokkaita tavoittamaan kohderyhmiä paikallisesti ja valtakunnallisesti. Kenguru Median vahvuutena on palveleva ja ammattitaitoinen tiimi sekä nykyaikaiset mittaustavat, jotka takaavat parhaan mahdollisen alueellisen tavoitettavuuden.

 

Asiakkaamme hyödyntävät usein paikallisesti tai valtakunnallisesti molempia mainosmuotojamme, bussi- ja lyhtypylväsmainontaa. Toimimme 35 paikkakunnalla. Tämä tarjoaa asiakkaille tehokkaan paikallisen näkyvyyden ja maksimaalisen peittoalueen valtakunnallisesti heidän tarpeidensa mukaan räätälöitynä.

Brändi tunnetummaksi tai lisää asiakkaita

Rahoitusta yrityksesi kasvuun

Guida on 2010 perustettu suomalainen käyttöpääomarahoitukseen erikoistunut riippumaton rahoitusyhtiö. Rahoitamme aktiivisesti yrityksiä, joilla on erityistä kehittymis- ja kasvupotentiaalia. Missiomme on vauhdittaa kilpailukykyisten suomalaisten pk-yritysten kotimaista ja kansainvälistä kasvua. Toimintatapamme nojaa vahvasti yrittäjähenkisyyteen sekä kohdeyritysten monipuoliseen tukemiseen ja sparraamiseen.

Rahoitusyhtiönä autamme startup-yritystäsi kasvamaan globaaliksi toimijaksi tai nostamme vakiintuneen yritystoimintasi kansainväliselle kasvu-uralle. Autamme myös asiakkaita, kun rahatilanne vaikeuttaa liiketoiminnan kasvattamista tai saadun tilauksen toteuttamista. Teemme analyysin käyttöpääoman rahoituksesta sekä tarjoamme ratkaisuja tase-erien uudelleenrahoittamiseen.

Olemme palvelumalliltamme kuin maalaispankki ennen vanhaan: tunnemme asiakkaamme ja asiakas tuntee meidät. Palvelussamme kiteytyy nopeus, joustavuus ja henkilökohtaisuus. Nopeus on valttia, kun näemme mahdollisuuksia. Toimimme ketterästi ja teemme tilanteen vaatimia asioita vitkastelematta.

Guida

Guida Invest

Ezy Expensen tiimi käsittelee matka- ja kululaskut asiakkaidemme puolesta. Palvelu on kehitetty tehostamaan asiakkaidemme taloushallinnon rutiineja ja tarjoamaan palvelua, jolla tiimimme tekee aikaa vievän työn asiakkaidemme puolesta. Nopeimmillaan Ezyn asiakas voi selvitä kulukuitin kirjaamisesta alle 10 sekunnissa: kulut lähetetään Ezyn tiimille joko sähköpostilla tai tutulla Whatsapp-pikaviestisovelluksella, jolloin aikaa ei tarvitse tuhlata uusien ohjelmistojen tai applikaatioiden opiskeluun. Ezyllä on käytössä myös markkinoiden taatusti nopein ja helpoin tapa hyväksyä kulu- ja matkalaskut.

Ezyn tiimi toimii yhteistyössä asiakkaidemme kirjanpitäjien kanssa. Ezyn tiimiläiset pitävät kirjanpitäjät ajan tasalla kaikesta kuitti- ja maksuliikenteestä. Ezy-palvelun avulla kirjanpitäjän työ helpottuu ja tehostuu, jolloin asiakkaamme tekevät säästöjä.

Ezy Expense

Eroon kuittirumbasta

Ezy Expense

Tehokasta ulkomainontaa yrityksellesi

Atlas-Media on vuonna 2009 perustettu lyhtypylväsmainontaan erikoistunut yhtiö. Toimimme valtakunnallisesti 40 kaupungissa Suomessa. Mainospintamme ovat kaupunkien keskustoissa vilkkaiden kulkureittien varrella. Valikoimassamme on eri kokoisia pylvästaulumainoksia. Yhtiöllämme on mallisuoja Suomen suurimpaan Maxi-lyhtypylväsmainokseen. Verkostomme kattaa tällä hetkellä n. 8 000 mainospintaa.

Ulkomainonta on kasvattanut viime aikoina suosiotaan ja nostanut osuuttaan muiden medioiden kustannuksella. Sen vahvoja etuja ovat peitto ja toisto. Muiden medioiden pirstoutuessa (vrt. esimerkiksi TV- tai radiokanavien määrän kasvu) ulkomainonta tavoittaa edelleen tehokkaasti laajat kuluttajamassat vieläpä niin, että sama mainos nähdään useampaan otteeseen.

Lyhtypylväsmainonta on erityisen vahva ulkomainonnan muoto, mitä tulee toistomääriin ja tavoitettavuuteen. Kampanjoihin voidaan sisällyttää satoja mainospintoja varsin maltillisin kustannuksin. Tällöin yksittäisin kontaktin hinta jää todella pieneksi.

Atlas-Media

Atlas-Media

Mainosta siellä, missä ihmiset ovat

Bussimainos.com tarjoaa bussimainontaa maanlaajuisesti 15 eri paikkakunnalla, ja saatavilla on yhteensä jopa 1500 paikallisbussin mainospinnat. Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä, ja meiltä onnistuvatkin monenlaiset kampanjatoteutukset – niin tarkasti rajatut paikalliset kampanjat kuin valtakunnallisetkin.

Bussimainoksilla on mahdollista tavoittaa tehokkaasti eri ihmisryhmiä, sillä ne ovat tiivis ja näkyvä osa katukuvaa. Tarkempi kohdennus on myös hyvin tehokasta, sillä bussimainoksen voi laittaa liikkumaan juuri siellä, missä kohderyhmäsi on.

Olemme edelläkävijä ulkomainonnan kohdistukseen ja suunnitteluun liittyvissä asioissa. Autamme ammattitaidollamme jokaista asiakastamme saavuttamaan niin kattavan ja tuloksellisen ulkomainoskampanjan kuin mahdollista.

Bussimainos.com

Tuki taloushallinnon ohjelmistojen käytössä ja käyttöönotossa

Talouden Ohjelmistopalvelut on perustettu helpottamaan yrityksiä sähköisen taloushallinnon käytössä ja täysimääräisessä hyödyntämisessä. Palvelumme kattavat kaiken ohjelmiston valinnasta niiden käyttöönottoon ja jatkuvaan tukeen. Olemme vahva osaaja myös uuden teknologian saralla mm. tekoälyn ja analytiikan osalta.

 

Talouden ohjelmistopalveluiden tavoitteena on tehdä yhteistyötä parhaimmiksi todettujen ohjelmistotoimittajien kanssa, ja tätä kautta edistää valittujen ohjelmistojen entistä laajempaa ja tehokkaampaa käyttöä niin tilitoimistoissa, kuin myös ohjelmistoja käyttävissä muissa yrityksissä. Talouden Ohjelmistopalvelut tarjoaa yrityksille mahdollisuuden hankkia ohjelmisto, osaaminen sekä tuki keskitetysti.

Talouden Ohjelmistopalvelut

Talouden Ohjelmistopalvelut

Autamme asiakkaitamme kasvamaan ja kehittymään

Acco perustettiin vuonna 2018, jotta Talousverkon tilitoimistoasiakkaat saisivat entistäkin parempaa palvelua. Palvelemme pk-yrityksiä intohimolla ja ammattitaidolla. Teemme mistä tahansa tilitoimistopalvelusta entistäkin paremman. 

 

Palvelumme kattavat controlling- ja raportointipalvelut, omaisuussuunnittelun sekä tilinpäätös- ja verosunnittelun.

Vahvuutemme ovat talousammattilaisemme, joiden monipuolisen osaamisen ansioista pystymme räätälöimään palvelumme erilaisten asiakkaiden tarpeisiin. Accon työn laadusta vastaavat huippuammattilaiset, joiden ainoa tavoite on 110% asiakastyytyväisyys. Acco tekee kiinteää yhteistyötä Talousverkon kanssa, jonka asiakkaat ovat ensisijalla.

Hyvää kirjanpitäjää ei korvaa mikään, mutta täydentäviä palveluita kannattaa joskus hankkia.

Acco Exclusive

Acco Exclusive
bottom of page