top of page
sininen liukuväritausta

Tarinamme

Elimme vuotta 2001, jolloin tietokoneet olivat juuri selvinneet milleniumista. Kolmen hengen perustajatiimi janosi haasteita, joista ensimmäinen oli tietenkin se, ettei kuukausipalkkaa enää ollut käsitteenä olemassakaan. Leipä piti ansaita päivittäin tekemällä jotain, josta joku oli halukas maksamaan. Ne vähät rahat, jotka saimme riivittyä kasaan, maksettiin tietenkin muille.

Aloitimme toimintamme controlling- ja CFO-palveluilla. Se ei ollut sitä taloushallinnon digitalisaatiota, jota varten yritys alun perin perustettiin, mutta  vuonna 2001 digitalisaatioon perustuvalla liiketoiminnalla ei olisi saanut ruokittua perhettä.

Konserni laajeni ja kasvoi

Olemme olleet kuin pienet innokkaat simpanssit liaanissa: ottaneet riittävästi vauhtia, jotta seuraava liaani olisi mahdollista saavuttaa. Näin liiketoimintamme on laajentunut – putoamista välttäen, mutta silti leikkisästi ja kokeillen. Tämän myötä konserni laajeni ja kasvoi. Vuonna 2015 olimme rakentaneet valtakunnallisen tilitoimistoketjun, käynnistäneet rahoitusliiketoiminnan, valinneet vuosittain Suomen parasta talousjohtajaa Talouselämän ja Accenturen kanssa. Matkaan on mahtunut paljon ylä- ja alamäkiä, pääasiassa ylämäkiä. Ilman kovaa työtä ja sinnikästä uurastamista ei yksilö eikä yritys kehity.

Divest Group nykyään

Olemme kasvattaneet liikevaihdon kahdessakymmenessä vuodessa nollasta lähes 100 miljoonaan. Nykyisin Divestin ytimessä on Talousverkko-tilitoimistoliiketoiminta, Guidan rahoitusliiketoiminta sekä uutena aluevaltauksenamme ulkomainontaliiketoiminta. Merkittävä osa Divest Groupia on myös Suomen johtava myynti- ja asiakaspalveluyritys Rainmaker, jonka toinen pääomistaja Divest Group on.

Rakennamme liiketoimintaamme pitkäjänteisesti, mutta uudistuvana ja nuorekkaana yrityksenä ydinliiketoimintamme vahvistuvat uusilla bisnesideoilla. Näistä esimerkkejä ovat ohjelmistopalveluita tarjoava Talouden Ohjelmistopalvelut, kulu- ja matkalaskupalvelumme Ezy Expense sekä talouden konsultointia tarjoava Acco. Kaikki nämä tukevat ydinliiketoimintaamme ja asiakkaitamme merkittävästi.

Jatkamme edelleen vallitsevien arvojemme (yrittäjähenkisyys, toistemme arvostaminen, yhdessä tekeminen ja tavoitteellisuus) vaalimista. Jatkamme myös yhdysvaltalaisen yritysjohtaja Jack Welchin fanittamista: hänen filosofiastaan olemme myös saaneet kimmokkeen arvoillemme ja ideologioillemme. Arvomme ovat jokaisen nykyisen ja tulevan rekrytoitavan DNA:ssa. Yhteinen arvopohja luo oikeanlaisen eteenpäin katsovan ja asiakasta palvelevan alustan, jolle tulevaisuutta on hyvä rakentaa.

Toimimme nyt ja tulevaisuudessa visiomme eteen: "Kaikki asiakkaamme tulevat suositusten kautta."

Ota yhteyttä

Kiitos viestistäsi!

Kaksi ihmistä ja koira kiipeävät vuorta, mustavalkoinen

Kasvun mahdollistaja

Divest Group on perustettu, jotta asiakkaamme voisivat saada kaikki tarvitsemansa asiantuntijapalvelut liiketoimintansa kehittämiseen ja kasvattamiseen saman katon alta. Asiakkaidemme menestyminen ja asiantuntijuutemme valjastaminen pk-yrittäjien hyödynnettäväksi on meille sydämen asia. Arvostamme vahvoja asiakassuhteita ja panostamme ennen kaikkea ensiluokkaiseen asiakaspalveluun.

Divestin menestyksen takana on periksiantamaton ja mahtava joukkueemme, joka koostuu noin 60 ammattilaisesta. Partnerimme antavat konsernimme omistajuudelle kasvot ja luotsaavat joukkuetta eteenpäin. Meille on tärkeää, että asiakkaamme tuntevat myös työntekijämme, jotta he tietävät, kenen kanssa asioivat.

 

Toimistomme sijaitsevat ympäri Suomen aina kasvukeskuksista pienempiin pitäjiin. Pääkallopaikka on tällä hetkellä Helsingissä.  Kumppaniverkostomme ulottuu myös muun muassa Singaporeen, New Yorkiin, Zürichiin ja Pietariin. Haaveenamme on toimisto Espanjan Aurinkorannikolla.

Divest Way of Life

Divest on työyhteisönä avoin, ketterä ja ennakkoluuloton. Arvostamme rehellisyyttä, tehokkuutta, avointa palautetta ja tiimipeliä – yhdessä pääsemme tavoitteisiimme. Meille on tyypillistä heittäytyä uusiin tai jopa tuntemattomiinkin projekteihin, emmekä pelkää muutosta. Nauramme yhdessä ja lähdemme joskus toteuttamaan villejäkin ideoita.

Haluamme henkilökuntamme kehittyvän ja edistyvän urallaan, minkä vuoksi tukeudumme ensisijaisesti sisäiseen rekrytointiin. Moni esimiehemmekin on aikoinaan aloittanut esimerkiksi traineena tai osa-aikaisena myyntikoordinaattorina.

Ihminen istuu jyrkänteellä

Divest Group –  tuttavallisemmin Divest tai DG – on vuonna 2001 perustettu konserni, jonka toiminta painottuu taloushallinnon, rahoituksen ja mainonnan markkinoille. Tarjoamme pk-yrityksille liiketoiminnan tukipalveluita tavoitteenamme auttaa asiakkaitamme sekä  arkisissa askareissa että  liiketoiminnan kasvattamisessa ja kehittämisessä.

Yrityksestä

Divest Group –  tuttavallisemmin Divest tai DG – on vuonna 2001 perustettu konserni, jonka toiminta painottuu taloushallinnon, rahoituksen ja mainonnan markkinoille. Tarjoamme pk-yrityksille liiketoiminnan tukipalveluita tavoitteenamme auttaa asiakkaitamme sekä  arkisissa askareissa että  liiketoiminnan kasvattamisessa ja kehittämisessä.

Yrittäjähenkisyys

Olemme rohkeita, toimimme ketterästi ja joustavasti vastaten asiakkaan tarpeeseen. Kannamme vastuun työstämme, teemme mahdottomasta mahdollista, toimimme joustavasti emmekä lannistu asioiden mennessä päin seinää.

Toistemme arvostaminen

Jokaisen divestiläisen työpanos on tärkeä pestistä tai positiosta huolimatta. Jokaisen ammattitaitoa kunnioitetaan ja jokainen otetaan huomioon.

Yhdessä tekeminen

Pelaamme joukkueena ja hyödynnämme henkilöstömme ammattitaitoa rikkoen konsernimme yhtiörajoja.

Tavoitteellisuus

Asetamme tavoitteita niin liiketoiminnoille kuin henkilökunnallemme, jotta kasvamme, kehitymme ja menestymme. Paikallaan jumittaminen ei ole meidän juttu.

Laskuvarjohyppääjä meren yllä

Divestin visio ja arvot muodostavat yrityskulttuurimme ytimen, puhuttiinpa yhtiön sisäisistä asioista tai suhteista asiakkaisiin ja sidosryhmiin. Perusarvomme ovat olennainen osa identiteettiämme, asennettamme ja tapaamme toimia.

Asfalttitie metsän keskellä

Toimimme nyt ja tulevaisuudessa visiomme eteen: "Kaikki asiakkaamme tulevat suositusten kautta.

bottom of page