top of page

Divest vahvistaa vahvistaa edelleen asemaansa ulkomainonnan markkinoilla

Tiedote


Kenguru Media, jättimedia, Helsinki

Kenguru Media on Suomen suurin perinteisen ulkomainonnan tarjoaja


Divest Group lanseerasi 15.9.2023 Ulkomainosyhtiö Kenguru Media Oy:n, tuttavallisemmin Kenguru, jonka alle yhdistyivät Suomen suurin lyhtypylväsmainonnan yritys Atlas-Media Oy ja Bussimainos.com brändillä toiminut valtakunnallinen bussimainontaan erikoistunut yrityskokonaisuus.

 

Nyt yhtiö ilmoittaa hankkineensa enemmistön Mediamix -brändillä toimivasta Suomen Taksimainos Oy:n osakekannasta.


- Meille on tärkeää, että vahvistamme konsernin ulkomainonnan tukijalkaamme ja nimenomaan asiakastarpeen näkökulmasta. Mediamixin enemmistöhankinnan jälkeen Kenguru Media pystyy tarjoamaan valtakunnallisille ja paikallisille asiakkailleen entistä suurempaa näkyvyyttä pääkaupunkiseudulla Mediamixin jättimedian avulla, toteaa Divestin partner Jari Kolehmainen


- Asiakkaamme ovat tunnettuja valtakunnallisia brändejä ja pienempiä paikallisia toimijoita ympäri Suomen. Mainos- ja mediatoimistoasiakkaat ja isot brändit hoidamme ratkaisukeskeisesti ja pienemmät paikalliset asiakkaat välinekohtaisesti tytäryhtiöidemme kautta, jatkaa Kolehmainen.


Ulkomainosyhtiö Kenguru Media on merkittävä toimija ulkomainonnan alueella. Se kuuluu Suomen suurimpiin ulkomainontaa tarjoaviin yrityksiin ja se on Suomen suurin perinteisen ulkomainonnan tarjoaja. Yhtiö on puhtaasti kotimainen. Sen liikevaihto kuluvalla tilikaudella on noin 7 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää n. 50 henkeä.

 

Lisätiedot:


Jari Kolehmainen, Partner, jari.kolehmainen@divestgroup.fi p. 050 591 3533


Divest Group Oy on kotimainen monialakonsernin emoyhtiö. Konsernin pääliiketoiminta-alueet ovat talous ja rahoitus, medialiiketoiminta sekä ohjelmistoliiketoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 40 miljoonaa euroa. Lisätietoja www.divestgroup.fi.

Comments


bottom of page