top of page

Koronatiedote

Päivitetty: 28. jouluk. 2021


Mies pesee käsiä, taustalla hana, saippuapullo ja lavuaari

Vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi on myös meidän osaltamme ensiarvoisen tärkeää mukautua tämänhetkisiin olosuhteisiin siten, että pystymme estämään viruksen etenemisen mahdollisimman tehokkaasti. Veronkanto ja palkanmaksu on tunnistettu yhteiskunnalle kriittisiksi tehtäviksi, joten suojelemme henkilökuntaamme epidemialta. Haluamme varmistaa erinomaisen asiakaspalvelun nyt ja jatkossa. Siksi pyrimme turvaamaan kaikkien asiakastöiden tekemisen ja minimoimaan epidemian vaikutukset toimintaamme.


Noudatamme seuraavia toimintatapoja, kunnes toisin ilmoitamme:

  • Toimistoillemme ei ole fyysistä pääsyä, ellei asiasta erikseen sovita. Välttämättömät tapaamiset voidaan järjestää, mutta vain poikkeustilanteessa, etukäteen ja erikseen sopien. Jo sovitut tapaamiset siirrämme etätapaamisiksi.

  • Henkilökuntamme työskentelee ensisijaisesti etänä. Koko henkilöstömme on kuitenkin normaalisti tavoitettavissa sekä puhelimitse että sähköpostitse.

Muilta osin toimintamme jatkuu täysin normaalisti.

Jatkamme tilanteen seuraamista, ja annamme ohjeita ja neuvoja tilanteeseen liittyen pääosin Talousverkon nettisivuilla. Voit myös halutessasi tilata koronavirustiedotteen suoraan sähköpostiisi tästä.

Ystävällisin terveisin

koko DG:n väki

Comments


bottom of page