top of page

Divest Group osakkaaksi Suomen Liikennemediat Oy:n toimintaan– uusia ratkaisuja ulkomainontaan

Päivitetty: 28. jouluk. 2021


Divest Groupin logo ja Bussimainos.com:n bussi

Divest Group on ostanut osan Suomen Liikennemediat Oy:n osakekannasta. Kaupan myötä yhtiö omistaa 30 % Suomen Liikennemediat Oy:n osakkeista.


Suomen Liikennemediat Oy on bussimainontaan keskittynyt yritys, joka toimii pääkaupunkiseudun lisäksi Turussa, Oulussa, Kuopiossa, Kotkassa ja Imatralla.


Osakekaupan yhteydessä Suomen Liikennemedia Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Divest Groupin partner Jari Vesanen.


–Erityisen vaikuttavaa Suomen Liikennemediat Oy:ssä on sen kasvuhakuinen ja kokeilukulttuuriimme helposti integroituva tiimi. Uskon, että saamme hienoja tuloksia yhdessä aikaiseksi, ja nykyiset konsernin medialiiketoiminnan asiakkaat tulevat varmasti nauttimaan tarjoamistamme synergiahyödyistä, Vesanen toteaa.


Suomen Liikennemediat Oy:n toimitusjohtaja Timo Moilanen pitää uusia omistusjärjestelyjä erinomaisena asiana. Nykyisille ja uusille asiakkaille on nyt tarjolla markkinointiratkaisu, jollaista Suomesta ei ennen tätä ole löytynyt – liikkuvan ja staattisen ulkomainonnan yhdistelmä on vertaansa vailla.


–Odotan yhteistyöltämme paljon. On erittäin hienoa saada kumppaniksi osaava taho, jonka näytöt tämän alan liiketoiminnan kannattavasta kehittämisestä ovat kunnossa. Suomen Liikennemediat Oy tulee jatkamaan kasvun ja kannattavuuden tiellä, kun taustalta löytyy entistä leveämmät hartiat, Moilanen kertoo.


Divest Group lähti mukaan ulkomainontaan vuonna 2016, kun se hankki osuuden Atlas Media Oy:stä. Tuon kaupan myötä yhtiö otti roolia liiketoiminnan kehittämisessä, jonka jälkeen Atlas Median liikevaihto yli kolminkertaistui kauppaa seuranneiden kolmen tilikauden aikana.


Yhdessä Atlas Media ja Suomen Liikennemediat Oy tarjoavat asiakkailleen yli 33 000 mainospintaa kymmenissä suomalaisissa kaupungeissa.

Lisätiedot:


Jari Vesanen Partner / Divest Group Oy jari.vesanen@divestgroup.fi p. 050 591 3535


Timo Moilanen Toimitusjohtaja / Suomen Liikennemediat Oy timo.moilanen@liikennemediat.fi p. 0500 479 920


Divest Group Oy on kotimainen monialakonsernin emoyhtiö. Konsernin pääliiketoiminta-alueet ovat talous ja rahoitus, medialiiketoiminta ja ohjelmistoliiketoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 25 miljoonaa se työllistää 60 henkilöä. Lisätietoja www.divestgroup.fi.


Comments


bottom of page