top of page

Uusi kotimainen Ulkomainosyhtiö Kenguru Media Oy on syntynyt

LEHDISTÖTIEDOTE

Julkaisuvapaa heti


Kenguru Media on Suomen suurin perinteisen ulkomainonnan tarjoaja


Divest Group lanseerasi 15.9. Ulkomainosyhtiö Kenguru Media Oy:n, tuttavallisemmin Kenguru, jonka alle yhdistyivät Suomen suurin lyhtypylväsmainonnan yritys Atlas-Media Oy ja Bussimainos.com brändillä toiminut valtakunnallinen bussimainontaan erikoistunut yrityskokonaisuus.


- Tarjoamme asiakkaillemme helposti ja kustannustehokkaasti perinteistä ulkomainontaa sekä paikallisesti että valtakunnallisesti, toteaa Kengurun liiketoiminnasta vastaava partner Timo Tiainen.


- Asiakkaamme ovat pienempiä paikallisia toimijoita ympäri Suomen ja tunnettuja valtakunnallisia brändejä, jotka hyödyntävät yhtä aikaa lyhtypylväsmainontaa ja bussimainontaa osana markkinointipanostuksiaan, jatkaa Tiainen.Kenguru on merkittävä toimija ulkomainonnan kentällä. Sen liikevaihto tulevalla tilikaudella on noin 6 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää n. 50 henkeä.


- Perinteisen median ostaminen helpottuu merkittävästi, kun bussimainonta ja lyhtypylväsmainonta on saatavissa yhdeltä luukulta. Meillä on upeita asiakkaita ja heitä palvelemassa loistava tiimi. Olemme vuosien aikana osoittaneet, että kaiken ei tarvitse olla digiä ja että perinteinen ulkomainonta toimii ja kasvaa tulevina vuosina, Tiainen toteaa.

Lisätiedot:


Timo Tiainen, Johtaja, timo.tiainen@kengurumedia.fi p. 050 525 0617


Divest Group Oy on kotimainen monialakonsernin emoyhtiö. Konsernin pääliiketoiminta-alueet ovat talous ja rahoitus, medialiiketoiminta ja ohjelmistoliiketoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa. Lisätietoja www.divestgroup.fi.


Comentarios


bottom of page